Voorwaarden Innovatek AGB-O-Matic expansievat blauw

  • 45046
  • 45046
  • 4049469006426
  • 0,105 kg
  • Minder dan 5 items beschikbaar
370 Bezoekers tonen interesse
97 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 12,17 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Aanbevolen accessoires
Toeslag
WZS spuitfles 500ml PE-LD
1x
spuitfles 500ml PE-LD
€ 4,19*
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

AGB-O-Matic expansievat voor HPPS en alle EHEIM 1046/48 typen De AGB-O-Matic wordt gebruikt...meer
Productinformatie

AGB-O-Matic expansievat voor HPPS en alle EHEIM 1046/48 typen
De AGB-O-Matic wordt gebruikt voor het eenvoudig vullen en ontluchten van een waterkoelsysteem. Hij wordt rechtstreeks op de EHEIM/HPPS-pomp aangesloten en zorgt voor een waterreservoir waaruit de pomp - en dankzij de speciale opstelling van de retour - in elke positie direct en absoluut bubbelvrij kan zuigen. Vullen en ontluchten gaat snel, bubbelvrij en probleemloos! De tank is gemaakt van zeer sterk speciaal kunststof en biedt ondanks het compacte ontwerp van circa 50x56x120mm (lxbxh) een zeer groot vulvolume.

Overzicht:
De AGB-O-Matic is de consequente voortzetting van het legendarische standaardexpansievat waarmee innovatek pionierde met deze ontluchtings- en vultechnologie en wordt gebruikt voor het eenvoudig vullen en ontluchten van een waterkoelsysteem. Hij wordt rechtstreeks op de pomp aangesloten en biedt een waterreservoir waaruit de pomp direct en absoluut zonder luchtbellen kan zuigen.
Ondanks het compacte ontwerp van circa 50x56x120mm (lxbxh) zorgt hij voor een groot vulvolume. Na installatie wordt het waterkoelsysteem snel en eenvoudig gevuld via de vulopening aan de bovenzijde (gele deksel).

Functies:
De AGB-O-Matic is gemaakt van uiterst stabiele speciale kunststof, is zeer compact en optimaal afgestemd op de pompen uit de Eheim 1046-serie (HPPS etc.).
Standaard is de retour voorzien van een 8x1 schroefaansluiting. Dankzij de 1/4" schroefdraad kan hij bovendien worden voorzien van diverse andere aansluitingen en daardoor variabel te combineren met diverse slangdiameters.

Details:
Door de speciale opstelling van de retour en de interne stromingsgeometrie van de AGB-O-Matics zuigt de pomp absoluut zonder luchtbellen aan en wordt het systeem zeer snel en effectief ontlucht.
Het vanuit het koelcircuit binnenstromende koelwater (blauwe pijl) wordt langs de pompinlaat geleid, waardoor er geen luchtbellen meer kunnen worden aangezogen (rode pijl) en het systeem zeer snel wordt ontlucht. Bovendien bevindt het aanzuigpunt zich in het midden van de AGB-O-Matic, waardoor de pomp altijd uit het water zuigt – ongeacht in welke positie de AGB-O-Matic zich bevindt. Het is dus onmogelijk om lucht aan te zuigen.

Bovendien kan de AGB-O-Matic volledig 180° worden gedraaid voor ontluchting. Hiervoor vult u het systeem terwijl de pomp draait, sluit u de voorwaarden en kantelt u eenvoudig de hele computer (laat de pomp blijven draaien) of draait u hem helemaal om, om bijvoorbeeld eenvoudig alle luchtkussens uit de radiateur te verwijderen. De functie van de AGB-O-Matic blijft volledig intact.


Technische data:

Gewicht: ~110g
Materiaal: speciaal kunststof met hoge sterkte
Afmeting (zonder pomp): (lxbxh) 50x56x120 mm
Standaard voorzien van 8x1 schroefaansluiting - recht
1/4" schroefdraad

geschikt voor:
HPPS
Eheim 12V
Eheim 1046
Eheim 1048

Alle pompen gebaseerd op Eheim 1046


Een mededeling:
Zorg er echter voor dat de container niet in contact komt met methanol (in de volksmond bekend als methylalcohol) of ethanol!! Dit kan onherstelbare schade aan het expansievat veroorzaken!!

Opmerking over het gebruik van koelvloeistof:
In tegenstelling tot de opvatting van Aquatuning dat de klant een vrije koelvloeistofkeuze heeft, is Innovatek van mening dat Innovatek-producten alleen mogen worden gebruikt met Innovatek-koelvloeistoffen. Innovatek onderzoekt geklaagde producten met betrekking tot de koelvloeistof en wijst klachten waarbij een andere koelvloeistof is gebruikt doorgaans af.
Klanten die Innovatek-producten in hun koelcircuit gebruiken en niet koelen met Innovatek-Protect verliezen over het algemeen hun garantie- en garantieaanspraken op hun gekochte Innovatek-artikelen!

 

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Materiaal: Acryl, Polycarbonaat
Pomp vooraf geïnstalleerd: Nee
Verbinding: G1/4" binnendraad
Vulpoort: G1/4" binnendraad
LED-gaten: Beschikbaar (voor 5 mm LED's)
Containertype: Bovenste container
Aantal aansluitingen: 2
Fabrikant: Innovatief
Compatibiliteit met pompen: Eheim 1046/48
Dimensies: 50x56x120mm
Kleur: Blauw
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Algemene Voorwaarden Innovatek AGB-O-Matic expansievat blauw EOL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.