Voorwaarden Aquacomputer aqualis ECO 880 ml met nanocoating, G1/4

  • 45384
  • 34070
  • 4260073417235
  • 1,296 kg
  • Minder dan 5 items beschikbaar
294 Bezoekers tonen interesse
13 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 89,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

De expansievaten uit de aqualis-serie zijn voorzien van een buis van borosilicaatglas, dat in...meer
Productinformatie

De expansievaten uit de aqualis-serie zijn voorzien van een buis van borosilicaatglas, dat in tegenstelling tot het acrylglas dat vaak gebruikt wordt voor buisexpansievaten een zeer hoge hardheid en krasvastheid, een zeer lage thermische uitzetting en uitstekende chemische en thermische eigenschappen heeft. weerstand. De glazen buis van de varianten 450 ml en 880 ml heeft een buitendiameter van 75 mm en een wanddikte van 5 mm. De bodem en deksel van de aqualis serie zijn gemaakt van Delrin, de deksel en bodem zijn verbonden door een RVS buis. Een optisch hoogtepunt is het geïntegreerde waterkolomeffect. Als de retourleiding op de middenaansluiting van de aqualis wordt aangesloten, stroomt het water door de centrale roestvrijstalen buis naar het deksel en komt er via acht openingen weer uit, wat vooral in combinatie met verlichting een echte blikvanger is. Een dunne acrylglasplaat aan de onderkant van de aqualis beperkt het binnendringen van lucht in het circuit tot een minimum. Als alternatief kan de retour op een zijaansluiting worden aangesloten, het water stroomt dan vanaf de vloer terug in het expansievat. Voor deze configuratie wordt een keerplaat meegeleverd, die weer zorgt voor een goede ventilatie van het circuit.

De varianten aqualis PRO 450/880 ml hebben bovendien een in de voet geïntegreerd acrylglasvenster en bieden ruimte voor de inbouw van maximaal zes LED's (type 5 mm, bijv. artikel 83017, niet meegeleverd) en zijn ook voorbereid op de daaropvolgende installatie van een niveaumeting.

De varianten aqualis XT 450/880 ml hebben bovendien een in de voet geïntegreerd acrylglasvenster en bieden ruimte voor de installatie van maximaal zes LED's (type 5 mm, bijv. artikel 83017, niet meegeleverd) en zijn bovendien uitgerust met een elektronische niveaumeting met USB- en aquabus-interface, een configureerbare alarmuitgang en een externe temperatuursensoringang. De aquasuite-software kan worden gedownload voor monitoring en configuratie. De vierpolige Aquabus-interface maakt ook directe aansluiting op een Aquaero 5-controller mogelijk (niet meegeleverd). De alarmuitgang kan worden geconfigureerd als kunstmatig tachosignaal voor aansluiting op een ventilatoruitgang met tachosignaalevaluatie (bijvoorbeeld op het moederbord) of als schakeluitgang, bijvoorbeeld voor het schakelen van een LED bij alarm. Naast het gemeten niveau is ook de ingang van de externe temperatuursensor beschikbaar voor alarmbewaking. De externe temperatuursensoringang is compatibel met alle temperatuursensoren aangeboden door Aqua Computer.

Alle varianten zijn optioneel verkrijgbaar met een nanocoating , waardoor water eenvoudig van de binnenkant van de glazen buis afrolt.

Technische data:

  • Afmetingen zonder RVS beugel: ca. 80 x 80 x 290 mm
  • Vulvolume: ca. 880 ml
  • Aansluitschroefdraad: G1/4

Leveringsomvang:

  • Een compensatietank
  • Een roestvrijstalen beugel
  • Een roestvrijstalen keerplaat
  • Twee borgschroeven G1/4 (voorgemonteerd)
  • Bevestigingsmateriaal

Let op: Het expansievat wordt zonder aansluitingen geleverd, passende aansluitingen dient u apart te bestellen.

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Kleur: Zwart
Compatibiliteit met pompen: Voor stromingspompen
Pomp vooraf geïnstalleerd: Nee
Verbinding: G1/4" binnendraad
Vulpoort: G1/4" binnendraad
LED-gaten: Niet beschikbaar
Aantal aansluitingen: 2
Containertype: Aqualis-container
Dimensies: 80x80x290mm
Volume: 880 ml
Fabrikant: Aquacomputer
Materiaal: Borosilicaatglas
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Algemene Voorwaarden Aquacomputer aqualis ECO 880 ml met nanocoating, G1/4"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.