Ontvang 50% korting op uw aankopen tijdens de magazijnuitverkoop! Gebruik code 'SAVE50' en verzeker uzelf van de beste prijzen!

Aquacomputer flowsensor hoge flow NEXT, G1/4

  • 1020381
  • 53293
  • 4260473313809
  • 0,112 kg
  • Helaas uitverkocht
1204 Bezoekers tonen interesse
622 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Dit product verschijnt op 17 juni 2024

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 89,51 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

SEN Aquacomputer flowsensor hoge flow NEXT, G1/4
SEN Aquacomputer flowsensor hoge flow NEXT, G1/4
€ 89,51 € 0,00 Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
De high flow NEXT flowsensor van Aqua Computer is een volledig geïntegreerde sensor voor flow,...meer
Productinformatie

De high flow NEXT flowsensor van Aqua Computer is een volledig geïntegreerde sensor voor flow, temperatuur en koelvloeistofkwaliteit met USB-interface, RGBpx-verlichting en OLED-display.

Flowmeting

De debietmeting wordt uitgevoerd via een rotor/waaierwiel dat wordt aangedreven door het doorstromende koelmiddel. Met behulp van een magnetisch meetsysteem wordt de rotatiesnelheid contactloos geregistreerd. Een minimaal loopgeluid wordt bereikt door een optimaal gekalibreerde lagerspeling voor elke sensor. De sensor levert betrouwbare metingen van ca. 35 l/u tot 1000 l/u en is daarom ideaal voor de meeste waterkoelsystemen. Dankzij een symmetrische structuur kan de sensor in het systeem worden geïntegreerd zonder rekening te houden met de stroomrichting. Bovendien kan de sensor in elke inbouwpositie worden gebruikt. De zeer lage stromingsweerstand voldoet aan de eisen van systemen met een hoog debiet.

De high flow NEXT is uitgerust met twee sensoren voor het meten van de snelheid van de rotor, die in combinatie met de intelligente evaluatie een meetresolutie bereiken die vier keer hoger is dan de andere sensoren in onze high flow-serie. De geïntegreerde elektronica maakt een zeer nauwkeurige debietmeting mogelijk via vooraf ingestelde kalibratiecurven, waarbij kalibratiecurven beschikbaar zijn voor zowel DP Ultra of zuiver water als voor verschillende aansluittypes.

Sensor voor koelvloeistofkwaliteit

In de sensor is een zeer nauwkeurig meetsysteem voor de elektrische geleidbaarheid van de koelvloeistof geïntegreerd. Deze kan de geleidbaarheid tussen 2-200 µS meten en op basis hiervan de kwaliteit van de koelvloeistof bepalen. Als er corrosie optreedt of de corrosiebeschermingsmiddelen zijn opgebruikt, neemt de geleidbaarheid van het koelmiddel sterk toe. In dit geval moet de koelvloeistof worden ververst.

Koelvloeistoftemperatuursensor

De high flow NEXT is voorzien van een zeer nauwkeurige en snelle watertemperatuursensor.

Sterk geïntegreerde elektronica

De geavanceerde elektronica is uitgerust met een OLED-display, alarmzoemer en compleet RGBpx-systeem. De stroomvoorziening en dataverbinding met de pc vindt plaats via de USB-interface.

De sensor kan gemakkelijk rechtstreeks via het display en drie knoppen worden geconfigureerd. Alle gemeten waarden kunnen zowel als waarde als als diagram op het grafische display worden weergegeven. De weergavepagina's zijn vrij selecteerbaar en kunnen automatisch worden geschakeld.

Alle sensoren kunnen met alarmgrenzen worden geëvalueerd. Als er een alarm optreedt, kan dit akoestisch via de geïntegreerde zoemer en visueel via de LED's worden weergegeven. Bovendien kan het doorsturen plaatsvinden via de signaalinterface van de high flow NEXT. De signaaluitgang van de High Flow NEXT is bovendien in staat een flowsignaal voor een ander apparaat te simuleren of een snelheidssignaal voor moederborden uit te voeren (100 l/h komt dan overeen met 1000 RPM).

Gegevens van de high flow NEXT kunnen via een aquabus-interface naar een aangesloten aquaero 5/6 worden verzonden. Als alternatief voor de USB-interface kan de stroomvoorziening ook via de Aquabus-interface plaatsvinden - in dit geval is de RGBpx-functionaliteit echter niet beschikbaar.

RGBpx-controller voor adresseerbare LED's

Om directe optische stroomcontrole mogelijk te maken, heeft de sensor tien geïntegreerde RGBpx-LED's. In de standaardconfiguratie vertegenwoordigen deze een flowindicator die roteert afhankelijk van de flow.De effecten kunnen vrij worden ingesteld en uiteraard worden geconfigureerd afhankelijk van de sensorwaarden in de aquasuite.

Bovendien heeft de high flow NEXT een RGBpx-uitgang voor het individueel aansturen van maximaal 90 adresseerbare LED's. Elke LED kan individueel qua kleur en helderheid worden aangepast. In totaal kunnen zes LED-groepen van variabele grootte worden geconfigureerd, waaraan vervolgens visuele effecten kunnen worden toegewezen. De 23 beschikbare effecten bieden uitgebreide instelmogelijkheden voor verdere individualisering. Veel effecten bieden ook de mogelijkheid om effectparameters (bijvoorbeeld snelheid) te wijzigen, afhankelijk van de huidige sensorwaarden. Tot de beschikbare effecten behoren ook geluid-naar-licht-effecten die reageren op het geluid dat momenteel door de computer wordt uitgezonden. Een opvallende functie is het AMBIENTpx-effect, waarmee de randgebieden van de huidige scherminhoud op de aangesloten LED's kunnen worden weergegeven, waardoor een zeer effectieve achtergrondverlichting rondom het computerscherm kan worden gecreëerd.

Technische data:

  • Afmetingen: ca. 51 x 43 x 34 mm
  • Aansluitschroefdraad G 1/4

Leveringsomvang:

  • Een flowsensor
  • Een interne USB-aansluitkabel

Systeem vereisten

  • Windows 8.1 of nieuwer
  • Interne USB 2.0-poort

Opmerkingen over het AMBIENTpx-effect

Scherminhoud die analyse via DRM of andere maatregelen verbiedt, kan niet worden geëvalueerd.

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SEN Aquacomputer flowsensor hoge flow NEXT, G1/4"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Vergelijkbare artikelen

SEN Phobya Durchflusssensorkabel 3 Polig 80cm - Schwarz gesleevt
Phobya
Phobya flowsensorkabel 3-pins 80cm - zwarte mouw
€ 4,48 *
(€ 5,60 * / 100 Zentimeter) incl. BTW, excl. verzendkosten