Aquacomputer cuplex kryos NEXT met VISION AM4/3000, acryl/nikkel

  • 1019671
  • 21774
  • 4260473312864
  • 0,366 kg
  • Er zijn nog 3 artikelen beschikbaar
215 Bezoekers tonen interesse
24 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 117,98 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

WAC Aquacomputer cuplex kryos NEXT met VISION AM4/3000, acryl/nikkel
WAC Aquacomputer cuplex kryos NEXT met VISION AM4/3000, acryl/nikkel
€ 117,98 € 0,00 Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
De cuplex kryos NEXT vertegenwoordigt een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van...meer
Productinformatie

De cuplex kryos NEXT vertegenwoordigt een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van CPU-waterkoelers.Elk detail is geanalyseerd, geoptimaliseerd en getest om perfectie te bereiken op het gebied van koelprestaties, montage en functionaliteit. Het resultaat is niet alleen een CPU-koeler die nieuwe normen stelt op het gebied van koelprestaties - een hele modelfamilie bestrijkt een spectrum aan kleur- en uitrustingsvarianten. Uniek in de wereld voor CPU-waterkoelers, de VARIO-modellen hebben een bodemplaat die tijdens bedrijf kan worden vervormd - nooit eerder was het mogelijk om een CPU-koeler tijdens bedrijf optimaal aan te passen aan de CPU. De modellen met VISION-module zijn uitgerust met krachtige elektronica: een OLED-display met hoge resolutie, geïntegreerde watertemperatuurmeting en USB-interface zijn slechts drie voorbeelden van het scala aan functies.

Radiatorbasis met microstructuur
De koelere basis van de cuplex kryos NEXT is voorzien van een uiterst fijne microstructuur, de structuurbreedte bedraagt minder dan 200 µm. Het koelmiddel stroomt via een in het radiatorhuis geïntegreerd vlak mondstuk naar het midden van de microstructuur en wordt van daaruit in twee richtingen afgevoerd. Afhankelijk van de koelervariant is de radiatorbasis gemaakt van koper, vernikkeld koper of .925 sterling zilver.

Beugelsysteem
Het houdersysteem van de cuplex kryos NEXT bestaat uit massieve roestvrijstalen platen met een materiaaldikte van 2,5 mm, waarin vernikkelde veerschotels zijn geperst. Kartelschroeven en veren bevestigen de koeler aan het moederbord; na installatie ziet het houdersysteem er door de veerschotels en de geringe hoogte zeer netjes uit. Alle montagevarianten hebben een gedefinieerde aanslag voor een optimale contactdruk en krachtverdeling. De kartelschroeven kunnen met de hand worden geïnstalleerd en een binnenzeskantaandrijving maakt bovendien een eenvoudige installatie mogelijk.

De koelervarianten voor socket 115x of AM3 zijn voorzien van een backplate met een siliconen hoes, die het moederbord extra stabiliseert. Bij Socket 2011 of AM4 maakt een achterplaat al deel uit van de processorsocket van het moederbord; een extra achterplaat is hier niet vereist.

Bij gebruik van de AM4/3000-montagevariant is het koellichaam niet in het midden van de CPU geplaatst, maar enigszins uit het midden verschoven voor optimale warmteafvoer in overeenstemming met de gewijzigde interne structuur van de Ryzen 3000 CPU-serie.

Voor optimale prestaties wordt elke cuplex kryos NEXT geleverd met uitstekende koelpasta. Het is 0,5 gram Thermal Grizzly Kryonaut, verpakt in een injectiespuit voor eenvoudig gebruik. Voor het aanbrengen wordt ook een kunststof spatel meegeleverd. De pasta heeft een hoge thermische geleidbaarheid en verspreidt zich dankzij de lage viscositeit tijdens de montage zeer goed tussen de CPU en de waterkoeler. De geleverde hoeveelheid is voldoende voor ca. vijf installaties van de koeler.

VISIE: Geïntegreerde elektronica
De VISION-varianten van de cuplex kryos NEXT zijn uitgerust met een microprocessorbesturing en een grafisch OLED-display. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • Watertemperatuurmeting geïntegreerd in de koeler
  • Aansluitmogelijkheid voor een flowsensor of alternatief alarmuitgang
  • USB-interface naar pc
  • aquabus-interface voor gegevensuitwisseling met een aquaero 5 of 6
  • Configureerbare weergavepagina's in het display
  • Weergave van diverse hardwaregegevens op het display met behulp van aquasuite-software, b.v. B. huidige processorbelasting

De acrylversies van de cuplex kryos NEXT met VISION hebben bovendien een geïntegreerde RGB-LED voor verlichting, die afhankelijk van de temperatuur of via USB kan worden aangestuurd.

Vanwege de beperkte ruimte kunnen er maximaal twee aansluitkabels in de koeler worden geleid, mogelijke combinaties zijn dus:

  • USB en aquabus
  • USB en flowmeting of alarmuitgang
  • aquabus en debietmeting of alarmuitgang

Materiaalcombinatie
Acryl/nikkel: behuizing van acrylglas, radiatorbasis van vernikkeld koper

Technische data

  • Afmetingen: 111 x 75 x 22 mm (schroeven niet inbegrepen)
  • Aansluiting: AM4
  • Aansluitschroefdraad: G1/4
  • Afstand tussen aansluitdraden: 23,5 mm

leveringsomvang

  • Gemonteerde koeler
  • Bevestigingsset (schroeven, veren, enz.)
  • Thermische pasta Thermal Grizzly Kryonaut, ca. 0,5 gram in spuit
  • Kunststof spatel
  • montage-instructies

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Verbinding: 2x G1/4"
Materiaal bodemplaat: Vernikkeld koper
Afmetingen (L x B x H: 111 x 75 x 22 mm
Materiaal deksel: Acryl
Gatafstand [mm]: 24
Fabrikant: Aquacomputer
Baseren: AMD-AM4
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
1 Vraag(en) in andere talen.
Klik hier om deze vraag(en) te bekijken.
Vraag van Niclas W. van 02. February 2024
Ist der CPU-Block auch für den Ryzen 9 5900X optimiert oder nur für die 3000er Generation? Auf der Seite von Aquacomputer ist der Block zwar als mit der 3000er, 5000er und 7000er Generation kompatibel beworben, jedoch steht dort auch nichts darüber ob diese Optimierung für alle Serien ist oder ob die nur z.B. beim Ryzen 7 was taugt.
Antwoord van Beheerder op 02. February 2024
Der Lochabstand bei AM4/AM5 ist immer identisch, daher ist der Block mit beiden Kompatible. Bei der 3000er Reihe war der Heizpunkt verschoben, sodass es diesen Block gibt mit verschobenen Kühler. Daher ist dieser Block für die 3000er Reihe am empfehlenswertesten.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WAC Aquacomputer cuplex kryos NEXT met VISION AM4/3000, acryl/nikkel"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.