Jouw waterkoeling- en moddingdistributeur Jouw waterkoeling- en moddingdistributeur

Voorwaarden

Termen Stand: November 2017

ZEER Vormen en belangrijk : De volgende Engels vertaling van de Aquatuning algemene voorwaarden is slechts een service voor onze - Engels - sprekende en is ter oriëntatie ONLY ! Het heeft geen rechtsgeldigheid ! Voor eventuele juridische claims van de Aquatuning Gmbh alleen de Duitse algemene voorwaarden zijn bindend en geldig is en kan worden gevonden op www.aquatuning.de hier! of onder de pagina! Alleen het Duitse recht met uitzondering van de eenvormige wet inzake de internationale koop van roerende zaken ( Weens Koopverdrag ) , zelfs indien de klant in het buitenland woont of de plaats van het bedrijfsleven ligt in het buitenland.

De algemene voorwaarden regelen het sluiten van het contract en de verantwoordelijkheden tussen de vennootschap Aquatuning Gmbh ,: Nathanael Draht & Andreas Rudnicki en de gebruiker (klant) , alsmede de afhandeling van de contracten tussen de gebruiker en www.aquatuning.de , eigenaar: Aquatuning GmbH .

1. Scope
Voor de zakelijke relatie tussen de Aquatuning GmbH, Carl-Zeiss-Str. 2, 33758 Schloß Holte-Stukenbrock (hierna Aquatuning) en de klant alleen de volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing in hun geldig op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Afwijkende voorwaarden van de klant worden niet door Aquatuning Aquatuning aanvaard, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk hun geldigheid heeft ingestemd.

2. Sluiting van het contract
2.1 De presentatie van goederen in onze online winkel is geen bindend aanbod aan de klant, maar slechts een niet-bindende online catalogus.

2.2 De verzending van de bestelling van de klant vormt een aanbod tot een koopovereenkomst voor de goederen die in de volgorde op de voorwaarden die bij de bestelling aan te gaan.

2.3 Na ontvangst van de bestelling Aquatuning stuurt de klant een e-mail met de bevestiging ontvangst van de bestelling bij Aquatuning en de details (orderbevestiging). Deze orderbevestiging vormt geen aanvaarding van het aanbod van de klant, maar is dit alleen om u te informeren dat uw bestelling is ontvangen op Aquatuning ontworpen.

2.4 Een koopovereenkomst komt pas tot stand wanneer Aquatuning stuurt de bestelde goederen aan de klant en de verzending naar de klant met een tweede e-mail (bevestiging van verzending), uiterlijk bij aflevering van de goederen bij de klant. Over bestelde goederen van dezelfde orde die niet in de verzending bevestiging worden vermeld, is er geen koopcontract gesloten; hetzelfde geldt ten aanzien van niet bij de levering van goederen, op voorwaarde dat voordien geen verzendbevestiging is verzonden en de koopovereenkomst komt daarom met de levering van de goederen op de staat van de klant.

3. Annulering van het contract voor de consument
Intrekking: Klanten die de consument, de volgende herroepingsrecht. Een klant een consument is, indien de bestelling bij Aquatuning noch zijn commerciële noch zijn zelfstandige beroepsactiviteit kan worden toegeschreven.

Intrekking Intrekking

U hebt het recht om binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden dit contract. De wachttijd bedraagt ​​veertien dagen na de datum, hebben genomen om te kopen, of een vertegenwoordiger van derden, met uitzondering van de vervoerder, de goederen in het bezit van of heeft. Om uw recht uit te oefenen, moet je

Aquatunig GmbH
Carl-Zeiss-Straße 2
33758 Schloss Holte-Stukenbrock
GERMANY
Telefoon: +49 5207 95846140
Fax: 053 - 5362557
E-mail: info@aquatuning.de

door middel van een duidelijke uitleg (bijvoorbeeld een verzonden per post, fax of e-mail) over uw besluit terug te trekken uit dit contract, op de hoogte. U kunt zeker gebruiken het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht.
U kunt invullen en indienen van het model voor herroeping of een andere ondubbelzinnige verklaring op de website www.aquatuning.de elektronisch. Maak gebruik van deze kans, zullen wij u onmiddellijk (bv. B. via e-mail) een bevestiging van ontvangst van de herroeping.
Om de wachttijd is het voldoende dat u uw mededeling betreffende de uitoefening van het recht voor het verstrijken van de wachttijd te beschermen.

Gevolgen van herroeping
Als je terug te trekken uit dit contract, zullen wij alle betalingen die we van u ontvangen, met inbegrip van de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat je een andere wijze van levering heeft gekozen dan die van ons, goedkoopste Standard terugbetalen hebben), en uiterlijk binnen veertien dagen terug te betalen onmiddellijk na de datum waarop de kennisgeving is ontvangen door uw annulering van het contract met ons. Voor deze verlossing, gebruiken we dezelfde methode van betaling die u gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk anders is overeengekomen; in ieder geval betaalt u kosten als gevolg van deze terugbetaling. We kunnen terugbetaling totdat we de geretourneerde goederen terug hebben ontvangen, of totdat u hebben aangetoond dat u de goederen terug, als dat eerder is.

Als u goederen ontvangen in verband met het contract, dus je moet u de goederen snel te leren en in elk geval niet later dan veertien dagen na de datum van intrekking van dit contract met ons op via

Aquatunig GmbH, Carl-Zeiss-Str. 2, 33758 Schloß Holte-Stukenbrock - Duitsland

retourneren of passen. De deadline wordt gehaald als u de goederen voor de deadline van twee weken te sturen. U draagt ​​de kosten voor het terugzenden behalve pakket terug binnen Duitsland via het online return service.
Je hoeft alleen te betalen voor de waardevermindering van de goederen, wanneer deze waarde is te wijten aan een verlies moet worden onderzocht de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederenbehandeling.

Einde van de annulering

3. Registratie van Klanten Account

3.1 Om te kunnen kopen in de online shop van Aquatuning, is het noodzakelijk dat de klant registreert bij Aquatuning en creëert een account.

3.2 Aquatuning stuurt de klant onmiddellijk na de voltooiing van de registratie een e-mail met de opgegeven klantinformatie aan de klant opgegeven in de registratie e-mail adres.

3.3 De klant moet ervoor zorgen dat zijn of haar aangewezen e-mail-account is hij-reichbar, en niet te wijten aan het doorsturen, ontmanteling, spamfilter instellingen of de overbevolking van de e-mailaccount om e-mailberichten ontvangen van Aquatuning is uitgesloten in verband met de opdracht verwerking. De klant moet zijn klant wachtwoord van misbruik door derden te beveiligen en kunnen niet onthullen aan iedereen dit.

3.4 informatie over onze omgang met klantgegevens, zie het punt op Privacy www.Aquatuning.de.

4. Prijzen en betaling
4.1 Alle in onze online shop genoemde prijzen zijn inclusief de wettelijk voorgeschreven BTW. Alle prijzen zijn exclusief vestiging Bielefeld inclusief verpakking en plus alle opkomende verschepen en behandeling kosten voor levering binnen de EU. In netto leveringen buiten de EU (bijvoorbeeld Zwitserland) zijn in de verzendkosten door de afzender betaald niet de overige kosten, zoals Douane- en BTW inbegrepen .. Neem contact op met uw lokale douanekantoor over de kosten (Zwitserland: www.ezv.admin.ch) Voor meer informatie over de scheepvaart en de betaling, zie de verzending en levering punt op de Aquatuning homepage www.aquatuning.de.

4.2 De betaling door de klant kan worden gedaan door vooruitbetaling of contant. Buitenlandse bestellingen worden verwerkt na betaling of op aanvraag via PayPal.

Voorschot
Advance betalingen via overschrijving of PayPal. Bij het bestellen van tevoren, zult u een automatische bevestiging per e-mail met onze bankgegevens en uw bestelling toegewezen ordernummer. Deze bestelling kunt gaan met je eerste / laatste namen als de reden van de overdracht. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag en de snelheid van elke bank een betaling kan 1 tot 5 dagen duren. Uw bestelling kan worden verwerkt nadat de betaling is ontvangen.

Rembours betalen
Contante betalingen zijn meestal gemaakt in contanten aan het pakket boodschapper. (Zorg ervoor klaar om de exacte hoeveelheid mogelijke zetten omdat de postbode hebben vaak geen verandering!) Let op: DHL en GLS heffing in aanvulling op de verzendkosten een keer € 2,00 levering vergoeding, die niet op de wordt erkend door ons aan u verstrekt account.

4.3 Eenmalige recht is om de klant alleen als zijn tegenvorderingen legaal zijn vastgesteld of door ons onbetwist of erkend. De klant is alleen bevoegd om een ​​retentierecht uitoefenen indien zijn tegeneis is gebaseerd op dezelfde rechtsverhouding.

4.5 Minimale waarde: er is een minimale bestelwaarde voor eindklanten. Neem dit alsjeblieft van de minimale bestelwaarde in het winkelwagentje. Voor zakelijke klanten in rekening gebracht bij bestellingen onder de 50 € netto waarde van de goederen een lage hoeveelheid toeslag van 5 € netto.

4.6 Let op bij het bestellen van Zwitserland of andere landen die invoerrechten op te leggen dat Aquatuning niet van invloed op de hoogte van de douanerechten of belastingen te betalen in uw land. In dit geval, informeer uzelf over het ontstaan ​​kosten voor u een bestelling, die worden geheven op de invoer van goederen naar uw land. Deze kosten worden niet in rekening gebracht door Aquatuning en zijn niet reeds opgenomen in de verzendkosten. Als geïmporteerd in uw land (bijvoorbeeld Zwitserland) BTW lijdt, kunt u deze uit uw bestelling te verwijderen voordat referral Duitse BTW en deze overdracht met niet nodig.

5. Levering en transportschade

 

5.1 De levering van de zending uit het magazijn naar het afleveradres gegeven door de klant of - als dat zo is overeengekomen - op collectie door de klant.

5.2 Indien Aquatuning aanvaardt bestelling van de klant, zal de levering van de goederen onmiddellijk na ontvangst van de bestelling worden gestart. Voor goederen, wordt de beschikbaarheid aangegeven in de productomschrijving in de online winkel als een "voorraad" zullen we regelmatig zending worden geleverd binnen de volgende werkdag. Is de kamer "verkrijgbaar bij:" of aangegeven 'in het voer ", we verzenden wanneer het product beschikbaar is. Worden in dezelfde volgorde die goederen met verschillende beschikbaarheid, de zending wordt alleen opgenomen als alle producten in uw bestelling beschikbaar zijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

5.3 levering voor betaling vooraf: Voor bestellingen tegen vooruitbetaling, de levering gebeurt pas na volledige ontvangst van het geld op Aquatuning. In het geval van betalingsopdrachten Aquatuning aanvaardt geen reservering van de bestelde goederen aan de klant. Mocht er in dit verband op vertragingen in de aflevering, bijvoorbeeld, omdat de bestelde goederen worden verkocht in de tussentijd, en moet opnieuw worden besteld, wordt Aquatuning onmiddellijk de klant informeren.

5.4 Indien de levering wordt verwezen naar het afleveradres gegeven door de klant, Aquatuning blijkt dit een transportbedrijf (voor leveringen in het binnenland vooral GLS) een. Het risico dat de goederen naar beneden gaat tijdens het transport of beschadigd is, draagt ​​volgens de wet met betrekking tot de klant Aquatuning tenzij de klant niet in gebreke is van acceptatie.

5.5 In bestelling kan Aquatuning enige aanspraak op transportschade aan de vervoerder te beveiligen, moet extern herkenbare transportschade bij aflevering van de bestelling worden aangegeven om de levering man; niet duidelijk transportschade aan het transportbedrijf zijn we getoond uiterlijk binnen 7 dagen na levering, anders wordt vermoed ten koste van Aquatuning dat de bestelling werd geleverd zonder beschadiging tijdens het transport. Aquatuning dus afhankelijk in dit verband op de steun.

Extern zichtbare transportschade
In principe is er geen verplichting voor u om het pakket bij aflevering te openen en te onderzoeken op beschadiging tijdens het transport. Als er schade is vervoer maar redelijk kans als omdat het pakket aan de buitenkant herkenbaar zwaar beschadigd, gecomprimeerd, is gescheurd, of omdat de inhoud Clinks in fragiele goederen die "door schudden," je hebt om het pakket te openen in het bijzijn van de levering man, en na te gaan of de inhoud is beschadigd. Deze verplichting is echter beperkt tot het onderzoek van de goederen gemakkelijk zichtbare transportschade zijn, bijvoorbeeld, Op de vraag of de goederen gebroken of vervormd of als goederen rammelende met woningcorporaties wanneer geschud. Als een transportschade gevonden in deze test, wordt dit gemeld aan de levering man, en te worden bevestigd door de postbode. De postbode is verplicht dit te doen. Bewaar de goederen vervolgens - indien nog mogelijk - in de originele verpakking en daar geen gebruik van. Gelieve ons onmiddellijk op de hoogte via de telefoon of zo dat we de zorg van de schikking kan nemen via e-mail van de schade.

Niet uiterlijk zichtbare transportschade
Dit stelt ons in staat om onze rechten jegens de vervoerder behouden, dan kunt u pak de geleverde uiterlijk binnen 4 dagen na levering goederen. Vraag het vaste uitpakken dat het geleverde product beschadigd is, laat u de goederen, dan kunt u - indien nog mogelijk - in de originele verpakking en daar geen gebruik van. Gelieve ons onmiddellijk op de hoogte via de telefoon of zo dat we de zorg van de schikking kan nemen via e-mail van de schade.

Uw garantieclaims vanwege mogelijke beschadiging tijdens het vervoer mag niet worden aangetast door de bovenstaande bepalingen.

6. Eigendomsvoorbehoud

De geleverde goederen blijven tot de volledige betaling van de woning Aquatuning.

7. Garantie
7.1 Alle afbeeldingen, die worden gebruikt voor de presentatie van goederen in de online shop van Aquatuning zijn slechts voorbeeld foto's. Je hoeft niet per se te portretteren het betreffende artikel in ieder geval trouw aan het leven, maar slechts illustratief zijn, vooral in kleuren, kunnen er afwijkingen als gevolg van verschillende weergave op verschillende schermen. Bepalend is de technische beschrijving van het item.

7.2 duidelijke gebreken worden Aquatuning door de klant binnen drie weken na ontvangst van de goederen (bv brief, fax, e-mail) in schriftelijke vorm. Een tekort is duidelijk, ook al is hij het gemiddelde en het onderwerp hiervan (de bestelde goederen) moeten toeslaan is niet bijzonder vertrouwd klanten zonder speciale controle-inspanning voor een objectieve beoordeling. Als een defect gedetecteerd worden aan de andere kant pas na deskundigenonderzoek of met een grotere besteding van tijd en geld, het is niet duidelijk.

7.3 De klant is verplicht de eventueel aanwezig op het product gegevens te beveiligen voorafgaand aan het terugkeren. Aquatuning is niet aansprakelijk voor het verlies van gegevens op apparaten die worden geretourneerd.

7.4 Indien een klacht blijkt te zijn ongerechtvaardigde Aquatuning zal terug te sturen van de goederen naar de klant. De kosten, met inbegrip van het onderzoek naar de kosten van de klant gedragen. Aquatuning heeft het recht om op te laden in dit verband een forfaitaire onkostenvergoeding voor een bedrag van 30,00 euro. De bewering van een hogere werkelijke inspanning is gereserveerd. De koper heeft het recht om te bewijzen dat het ten koste van Aquatuning was eigenlijk lager.

7.5 Indien Aquatuning zonder schuld niet langer in een positie om een ​​defect te verhelpen door vervanging van de bestelde goederen, bijvoorbeeld, omdat het uit wordt verkocht in de tussentijd, en een verbetering is niet mogelijk of alleen op onevenredig hoge kosten, Aquatuning heeft het recht om de klant om het contract te annuleren. In dit geval zal de klant onmiddellijk op de hoogte dat de bestelde goederen niet meer beschikbaar zijn en een reparatie kan niet of slechts met onevenredige kosten mogelijk. Reeds door de betalingen van klanten worden ook onmiddellijk terugbetaald terug.

7.6 De bepalingen van para. 7.5 toepassing in het geval van verkeerde levering of onjuiste bedragen dienovereenkomstig.

7.7 De garantietermijn bedraagt ​​2 jaar na levering van de goederen aan de klant.

7.8 Geen garantie wordt geboden voor schade als gevolg van onjuist of oneigenlijk gebruik, foutieve inbedrijfstelling of assemblage, natuurlijke slijtage, onachtzaamheid of onjuist gebruik, het niet naleven van het onderhoud of de gebruiksaanwijzing en ondeskundige reparaties of modificaties door de klant of een derde.

8. Aansprakelijkheid

8.1 Aquatuning is volledig aansprakelijk in overeenstemming met de wettelijke bepalingen voor de schade van de contractant, die worden veroorzaakt door opzet of grove nalatigheid van Aquatuning of haar assistenten. Hetzelfde geldt voor de schadevergoeding op grond van de Wet Productaansprakelijkheid.

8.2 Bovendien is de aansprakelijkheid van Aquatuning voor vorderingen tot schadevergoeding - om welke juridische reden dan ook - is beperkt in overeenstemming met de volgende bepalingen, tenzij anders is bepaald in een verworven uit Aquatuning garantie iets anders:
• Bij schade veroorzaakt door onzorgvuldigheid Aquatuning aansprakelijk is beperkt tot de typisch voorzienbare schade.
• De aansprakelijkheid van Aquatuning voor de iets nalatig verlies van gegevens en / of het programma is beperkt tot de typische herstelkosten die voor rekening van de aannemer met de reguliere en de omstandigheden redelijke back-up zou zijn geweest.
• de aansprakelijkheid van Aquatuning tot de typisch voorzienbare schade, maar niet meer dan 5% van de overeengekomen totale prijs in het betrokken contract is beperkt voor de gewone nalatigheid vertraging schade.
• De aansprakelijkheid is uitgesloten voor commercieel gebruik van de producten, alsmede de niet-beoogde gebruik buiten het beoogde gebruik van de woning, welke tenzij anders vermeld, een thuiscomputer.

8.3 De bepalingen van de vorige paragraaf is van overeenkomstige toepassing op de beperking van de aansprakelijkheid voor de vergoeding voor verspilde uitgaven (§ 284 BGB).

8.4 De voornoemde beperkingen van de aansprakelijkheid gelden ook ten gunste van de plaatsvervangende agenten van Aquatuning.

9. Data-opslag
Alle gegevens die zijn verzameld op deze site zijn in overeenstemming met de bepalingen van de Federal Data Protection Act (wet) en behandelde de informatie en telecommunicatie (IuTDG). Een openbaarmaking van persoonsgegevens aan derden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene niet plaatsvindt persoon.

10. Toepasselijk recht

Alleen het Duitse recht met uitsluiting van het Weens Koopverdrag, zelfs als de klant zijn woonplaats of hoofdkantoor in het buitenland.

Andere voorwaarden voor de verwerking van betalingen:

Aanvullende voorwaarden voor Accounting & huurkoop

De facturering van de website via credit card wordt uitgevoerd door:

HUELLEMANN & STRAUSS ONLINE SERVICES S.à R.L.
1, Place du Marché
L-6755 Grevenmacher
R.C.S. Luxembourg B 144.133
E-mail: info @ hso-services.com

Managing Director:
Dipl. Vw. Mirko Hüllemann
Heiko Strauss

Betaling per factuur en financiering
In samenwerking met Klarna bieden wij u de aankoopfactuur en huurkoop als betalingsoptie.
Houdt u er rekening mee dat Klarna factuur en Klarna zijn alleen beschikbaar voor de consument en dat de betaling geschiedt in elk geval Klarna.

Klarna factuur
De betalingstermijn is 14 dagen na de factuurdatum. De factuur wordt afgegeven wanneer het leveren van de goederen en verzonden per e-mail of samen met de goederen. De volledige Algemene Voorwaarden voor de aankoop op rekening, klik hier. De Online Store verzamelt de aankoopfactuur met Klarna een vergoeding van 0,00 euro per bestelling.

Klarna
Met de financiering dienst van Klarna kunt u (maar niet minder dan 6,95 €) tot aankoop flexibel in maandelijkse termijnen van ten minste 1/24 van het totale bedrag te betalen. Voor meer informatie over Klarna inclusief de Algemene Voorwaarden en de Europese norm consumentenkrediet kan hier worden gevonden.

Kennisgeving gegevensbescherming
Klarna beoordelingen en evalueert uw gegevens informatie en onderhoudt een gerechtvaardigd belang en de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen met andere bedrijven en credit rapportage agentschappen. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming en zoals aangegeven in Klarna Privacybeleid.