Aquacomputer farbwerk USB, aquabus-versie

  • 1011023
  • 53170
  • 4260073418317
  • 0,117 kg
534 Bezoekers tonen interesse
262 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 32,97 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Aanbevolen accessoires
Toeslag
LED Phobya LED Flexlight HighDensit RGB (18x SMD LED's) 30cm EOL
1x
Phobya LED Flexlight HighDensit RGB (18x SMD LED's) 30cm
€ 3,46*
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

De "farbwerk" is een innovatieve vierkanaals RGB-controller voor het aansturen van LED-strips....meer
Productinformatie

De "farbwerk" is een innovatieve vierkanaals RGB-controller voor het aansturen van LED-strips. Er zijn in totaal 12 uitgangen beschikbaar, die naar keuze voor vier RGB-strips of als afzonderlijke kanalen kunnen worden gebruikt. Met een kleurresolutie van 13 bit biedt het farbwerk 8192 niveaus per basiskleur; door de hoge resolutie kunnen kleurovergangen ook bij lage helderheidsniveaus vrijwel continu worden weergegeven.
Het farbwerk werkt autonoom met een eigen microprocessor en kan ook onafhankelijk van een pc worden bediend. Vier sensoringangen kunnen worden gebruikt met geschikte temperatuursensoren (niet meegeleverd) om temperaturen te registreren en als kleuren te visualiseren. Met een beetje knutselen is het ook mogelijk om op deze ingangen potentiometers aan te sluiten of spanningen in het bereik van 0 tot 3,3 volt te registreren. Met een beetje creativiteit kunnen de uitgangen ook voor andere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld voor ventilatoren of buiten de PC voor verbruikers tot 24 V.

Voor de uitgangen van de inkteenheid zijn de volgende functies beschikbaar:
1. Directe kleurselectie: intuïtieve bediening van de aquasuite maakt nauwkeurig instelbare kleuren en aanpassing van intensiteit en helderheid mogelijk.
2. Exact definieerbare kleurverlopen: Exacte kleurverlopen kunnen in aquasuite worden gedefinieerd. Het farbwerk voert deze vervolgens uit met een instelbare fadesnelheid.
3. Effecten: Een helderheidscurve kan worden gedefinieerd als een effect dat ervoor zorgt dat de aangesloten LED's pulseren.
4. Aansturing via sensoringangen op het farbwerk: De sensoringangen op het farbwerk kunnen direct worden gebruikt om de kleur van het toegewezen kanaal te beïnvloeden. Zo kun je b.v. U kunt bijvoorbeeld in de aquasuite een kleurverloop tussen 20 °C en 35 °C definiëren, waarna dit in de farbwerk-hardware dienovereenkomstig wordt verwerkt en uitgevoerd.
5. Softwaresensoren (bijv. CPU-belasting, netwerk, enz.): Net als de aquaero kan het farbwerk ook zijn uitgangen regelen op basis van softwaresensoren. Dankzij onze aquasuite koppeling met HWiNFO, AIDA en Open Hardware Monitor kunnen waarden uit de computeromgeving ook het farbwerk besturen. Hier, b.v. B. De CPU-belasting van een kern kan naar het farbwerk worden verzonden. De besturing, inclusief crossfading etc., vindt dan plaats volgens de waarden die in het farbwerk zijn ingesteld. Dit opent een ongelooflijk aantal mogelijkheden. Omdat de softwaresensoren door farbwerk ook via Bluetooth ter beschikking worden gesteld, konden ze ook op een smartphone worden geëvalueerd.

Het farbwerk wordt eenvoudig via USB geconfigureerd met behulp van de gratis aquasuite-software, die een willekeurig aantal farbwerk-controllers tegelijkertijd kan beheren. De USB-verbinding kan ook worden verbroken nadat de configuratie is voltooid; de instellingen worden direct in het apparaat opgeslagen. Naast de USB-interface is, afhankelijk van de variant, een aquabus- of een Bluetooth-interface beschikbaar.

aquabus-variant:
In de aquabusversie kan de inktunit via aquabus op een aquaero 6 of een aquaero 5 worden aangesloten. In dit geval kan de aquaero alle uitgangen van het farbwerk besturen of sensorwaarden van de aquaero naar het farbwerk overbrengen om vervolgens het farbwerk deze waarden te laten gebruiken voor de uitgangscontrole. Via Aquabus kunnen maximaal twee inktunits tegelijkertijd op een Aquaero 5/6 worden aangesloten. Natuurlijk is pure USB-werking zonder aquabus-aansluiting ook mogelijk.

Bluetooth-variant:
In de Bluetooth-versie kunnen alle uitgangen van het farbwerk via Bluetooth-verbinding worden aangestuurd en kunnen de sensoringangen van het farbwerk ook via Bluetooth worden uitgelezen. Hiervoor heb je een geschikt Bluetooth-apparaat en software/app nodig. Aqua Computer biedt momenteel alleen een demo-app voor Android inclusief broncode, waarmee u de uitgangen eenvoudig kunt instellen. Andere mobiele besturingssystemen worden niet ondersteund! Natuurlijk is pure USB-bediening zonder Bluetooth-verbinding ook mogelijk.

Compatibele LED-strips:
LED-strip voor 12 V bedrijfsspanning, gemeenschappelijke anode. Aqua Computer biedt passende strips en aansluitkabels.
Maximale uitgangsstroom per kanaal: 2,5 A
Maximale totale stroom over alle kanalen: 8 A (equivalent aan maximaal 96 W uitgangsvermogen bij 12 V)

Leveringsomvang:
1x farbwerk-USB
1x interne USB-aansluitkabel (5-polig), lengte ca. 70 cm
1x instructies

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "LED Aquacomputer farbwerk USB, aquabus-versie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Vergelijkbare artikelen

42%
KAB Alphacool Eis-Matrix Verbindungskabel - 10cm EOL
Alphacool
Alphacool Eis-Matrix aansluitkabel - 10cm
€ 1,58 *
(€ 15,80 * / 100 Zentimeter) incl. BTW, excl. verzendkosten
KAB Alphacool Eis-Matrix II - Adapter 5-Pin auf PWM + 5V Digital RGB (3pcs) je 20cm
Alphacool
Alphacool Eis-Matrix II - Adapter 5-pins naar PWM + 5V digitale RGB (3 stuks) elk 20 cm
€ 4,44 *
(€ 22,20 * / 100 Zentimeter) incl. BTW, excl. verzendkosten