Aquacomputer poweradjust 3 USB, standaardversie

  • 52247
  • 53166
  • 4260073417945
  • 0,147 kg
  • Er zijn nog steeds meer dan 5 artikelen beschikbaar
467 Bezoekers tonen interesse
101 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 34,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Aanbevolen accessoires
Toeslag
WAO Aquacomputer passieve koeler voor poweradjust 3, rood
1x
Aquacomputer passieve koeler voor poweradjust 3, rood
€ 9,99*
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

De poweradjust 3 is een autonome éénkanaals ventilator-/pompbesturing die ook kan worden...meer
Productinformatie

De poweradjust 3 is een autonome éénkanaals ventilator-/pompbesturing die ook kan worden gebruikt als aquabusuitbreiding voor een aquaero 5 of aquaero 6.
De poweradjust 3 is in de eerste plaats geoptimaliseerd voor het aansturen van Laing DDC- en D5-pompen en krachtige ventilatoren, maar ook andere verbruikers met maximaal 30 watt continue belasting (tot 36 watt met optionele passieve koeler) bij 12 volt kunnen ook op de controller worden bediend . Zo is een poweradjust 3 in de Ultra-uitvoering geschikt voor het temperatuurgecontroleerd aansturen van negen luchtstroomventilatoren op een airplex evo 1080 radiator.
Het piekvermogen kan gedurende korte tijd oplopen tot 54 watt en biedt daarmee reserves voor de aanzienlijk hogere aanloopstromen die pompen of ventilatoren kunnen veroorzaken. Een vrij configureerbare startboost zorgt ervoor dat b.v. B. een pomp heeft voldoende tijd om op te starten voordat deze wordt afgeregeld. Uiteraard werkt deze functie ook als de ventilator of pomp stilstaat via het signaal van de toerenteller of debietsensor (configureerbaar).

De poweradjust 3 biedt alle aansluitmogelijkheden van zijn voorganger, poweradjust 2. In detail zijn dit een stroomuitgang met tachosignaalevaluatie, USB-interface naar de pc, een temperatuursensoringang, een flowsensoringang, een tachosignaaluitgang en een aquabus-interface voor aansluiting op een aquaero 5 of aquaero 6.
Het belangrijkste verschil met zijn voorganger, poweradjust 2, is dat de poweradjust 3 gebruik maakt van schakelende regelaartechnologie, die aanzienlijk efficiënter werkt en daardoor minder restwarmte genereert.

Naast de handmatige instelmogelijkheden van de standaardversie kan de poweradjust 2 in de Ultra-versie ook gebruik maken van de externe temperatuursensor om het vermogen te regelen. De regeling zelf is grotendeels gebaseerd op de ventilatorregeling van de aquastream XT en kan worden aangepast aan uw eigen wensen. Als je deze functie niet nodig hebt, kun je ook de standaardversie gebruiken, deze is op de temperatuurregelfunctie na identiek aan de Ultra-versie.

Net als zijn voorganger is de poweradjust 3 ook uitgerust met een tweetraps overbelastingsbeveiligingsfunctie, die het vermogen eerst op 100% zet als de temperatuur te hoog wordt en de uitgang deactiveert als de temperatuur blijft stijgen om schade aan de printplaat. Diverse alarminstellingen met betrekking tot temperatuur, debiet en toerentellersignaal geven u verdere mogelijkheden om uw systeem te beschermen tegen mogelijke schade.

Functioneel bereik:
- Gelijkspanningsuitgangssignaal (geen PWM)
- Parametreerbare startburst
- Keuze uit vaste uitgangsspanning of toerentalspecificatie, bij de Ultra versie ook temperatuurregeling
- Het doorgeven van het snelheidsmetersignaal van de pomp of ventilator aan het moederbord of het genereren van een kunstmatig snelheidsmetersignaal
Fouten kunnen worden gedeactiveerd

- Snelheidsbewaking met hernieuwde burst bij stilstand
- Aansluitmogelijkheid voor een temperatuursensor
- Aansluitmogelijkheid voor een flowsensor
- Twee aquabus-expansiepoorten
- USB-communicatie naar pc
- Handige software voor het configureren en evalueren van de poweradjust 3 USB - volledig geïntegreerd in de aquasuite-software

Leveringsomvang:
1x poweradjust 3 USB
1x aansluitadapterkabel voor Laing DDC-pomp
1x interne USB-aansluitkabel (5-polig), lengte ca. 70 cm
1x snelheidsmeter signaalkabel
1x instructies

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "PUZ Aquacomputer poweradjust 3 USB, standaardversie EOL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.