Voorwaarden Aquacomputer aquainlet PRO 100 ml, G1/4

  • 45359
  • 34062
  • 4260073417037
  • 0,543 kg
  • Minder dan 5 items beschikbaar
413 Bezoekers tonen interesse
113 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 48,77 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

De aquainlet PRO en aquainlet XT expansievaten worden direct op een aquastream XT of Eheim 1046...meer
Productinformatie
De aquainlet PRO en aquainlet XT expansievaten worden direct op een aquastream XT of Eheim 1046 pomp gemonteerd. Het ontwerp van het expansievat is perfect afgestemd op de pomp; na installatie vormen het expansievat en de pomp één geheel. Ook in het expansievat worden de geleidingsrails voor de montageplaat doorgezet, waardoor het voor het eerst mogelijk is om de plaat stabiel onder het zwaartepunt van de unit te monteren. Hierdoor is het eenvoudig gebruik van ontkoppelrubbers of een shoggy sandwich mogelijk. Het expansievat wordt afgedicht door een O-ring wanneer het op de zuigaansluiting van de pomp wordt geplaatst. Twee sloten klikken in het pomphuis en beveiligen het expansievat tegen lostrekken of verdraaien, waardoor wordt voorkomen dat de bajonetsluiting van de pomp per ongeluk wordt geopend uitgegeven. Twee 90° verschoven aansluitdraden (voor- en zijkant) maken een flexibele installatie van de retourleiding mogelijk, waardoor het compensatievat ook in krappe ruimtes optimaal kan worden gebruikt.

De aquainlet PRO en aquainlet XT expansievaten zijn nauw verwant aan de aqualis serie en zijn tevens voorzien van een buis van borosilicaatglas, dat in tegenstelling tot het vaak voor buisexpansievaten gebruikte acrylglas een zeer hoge hardheid en krasvastheid heeft, zeer lage thermische uitzetting en een uitstekende chemische en thermische weerstand. De glazen buis heeft een buitendiameter van 50 mm en een wanddikte van 5 mm. De bodem en deksel zijn gemaakt van Delrin, de deksel en bodem zijn verbonden door een roestvrijstalen staaf.

De aquainlet XT-varianten hebben een in de voet geïntegreerd acrylglasvenster en bieden ruimte voor de installatie van een LED (type 5 mm, bijv. artikel 83017, niet bij de levering inbegrepen). Daarnaast zijn ze voorzien van een elektronische niveaumeting met USB- en aquabus-interface, een configureerbare alarmuitgang en een externe temperatuursensoringang. De aquasuite-software kan worden gedownload voor monitoring en configuratie. De vierpolige Aquabus-interface maakt ook directe aansluiting op een Aquaero 5-controller mogelijk (niet meegeleverd). De alarmuitgang kan worden geconfigureerd als kunstmatig tachosignaal voor aansluiting op een ventilatoruitgang met tachosignaalevaluatie (bijvoorbeeld op het moederbord) of als schakeluitgang, bijvoorbeeld voor het schakelen van een LED bij alarm. Naast het gemeten niveau is ook de ingang van de externe temperatuursensor beschikbaar voor alarmbewaking. De externe temperatuursensoringang is compatibel met alle temperatuursensoren aangeboden door Aqua Computer.

Alle varianten zijn optioneel verkrijgbaar met een nanocoating, waardoor water eenvoudig van de binnenkant van de glazen buis afrolt.

Technische data:
Afmetingen zonder pomp: ca. 56 x 67 x 153 mm
Vulvolume: ca. 100 ml
Aansluitschroefdraad: G1/4

Compatibel met de volgende pompen:

-aquastreamXT
- Eheim 1046 en identieke pompen

Leveringsomvang:
Een compensatietank
Drie borgschroeven G1/4 (voorgemonteerd)

Let op: Het expansievat wordt zonder pomp en zonder aansluitingen geleverd, passende accessoires dient u apart te bestellen.

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Kleur: Zwart
Materiaal: Acryl
Pomp vooraf geïnstalleerd: Nee
Verbinding: G1/4" binnendraad
Vulpoort: G1/4" binnendraad
LED-gaten: Niet beschikbaar
Containertype: Bovenste container
Aantal aansluitingen: 3
Volume: 100 ml
Compatibiliteit met pompen: Voor Eheim 1046
Dimensies: 56 x 67 x 153 mm
Fabrikant: Aquacomputer
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Algemene Voorwaarden Aquacomputer aquainlet PRO 100 ml, G1/4"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.