voorwaarden Alphacool Repack Dual Bayres 5.25" - Rev.2

  • 45250
  • 15033
  • 4250197150330
  • 0,695 kg
  • Er zijn nog meer dan 25 artikelen beschikbaar
1415 Bezoekers tonen interesse
223 Klanten hebben dit product onlangs gekocht.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Termijnbetalingen mogelijk tussen € 400 en € 5000 aan goederen

€ 29,68 * € 45,99 * (35,46% )

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Alphacool's Repack Dual Bayres 5.25" gaat de tweede ronde in, revisie 2 is er! Gebaseerd op de...meer
Productinformatie

Alphacool's Repack Dual Bayres 5.25" gaat de tweede ronde in, revisie 2 is er!

Gebaseerd op de ontwikkeling van het Alphacool Repack Dual 5.25 Bay Station brengt deze Bayres ook zijn voordelen met zich mee: Eenvoudig te installeren, ruimtebesparend en zeer visueel aantrekkelijk! De nieuwe Alphacool Repack Dual Bayres combineert dit allemaal op het hoogste niveau. Maar Alphacool zou Alphacool niet zijn als dit nieuwe product niet enkele innovaties met zich mee zou brengen die voorheen niet op de markt verkrijgbaar waren!

De Alphacool Repack Dual Bayres 5.25" - Rev.2 is bedoeld voor montage in de voorkant van een behuizing. Hier zijn twee 5.25" drive bays nodig. Standaard kan de in- en uitstroom via ¼" schroefdraadopeningen plaatsvinden. Alphacool aanbiedingen Als alternatief om de doorstroming te vergroten is er ook de mogelijkheid om 3/8" draadschroeven te gebruiken. Uiteraard kunnen ook alle vier de openingen worden gebruikt, bijvoorbeeld als u een tweecircuitsysteem wilt bouwen.

Technologische innovaties in de Alphacool Repack Dual Bayres:
Tot nu toe klinken de belangrijkste gegevens bijna standaard, maar de ontwikkelaars hebben nagedacht over het oplossen van veelvoorkomende problemen:

Anti-cycloon:
In tegenstelling tot bekende oplossingen, waarbij de koelvloeistof om vele hoeken en randen wordt geleid en er aan het eind nog microbellen in het systeem zitten, wordt hier gebruik gemaakt van een nieuwe technologie: er zit een soort filter voor de ¼" slanginlaten en -uitlaten, waarmee het probleem wordt opgelost Mini-luchtbellen in het expansievat volledig geëlimineerd.

Vullen:
Met alle voorheen bekende slot-in voorwaarden was het vullen een handeling: losschroeven, eruit trekken, vullen, vastschroeven. En bij het vullen zou je het liefst een derde of vierde hand hebben, het was altijd zo'n zwevende actie. Hou op! Er zit nu een vulstang aan de voorkant. Deze is met een paar slagen los te draaien, uit te trekken en doordat hij hol is van binnen kan de container eenvoudig gevuld worden met deze stang. Hiervoor kunt u spuitflessen of een trechter uit ons assortiment gebruiken.

De blikvanger:
De voorkant, dat wil zeggen wat na montage vooral zichtbaar blijft, is op zichzelf al heel mooi om naar te kijken. Acryl, acetaal, niveau-indicator en vulstaafje in combinatie met de typische alphacool koperlook ziet er geweldig uit. De volgende stap is om de inhoud van de container in het juiste licht te zetten. Er kunnen maximaal 6x 5 mm LED's aan de achterkant worden geplaatst. Absoluut hoogtepunt: er kan van bovenaf een kathode van 10 cm worden ingebracht! Meer helderheid kun je niet krijgen! In combinatie met de LED's zouden verschillende kleuren de voorkant ook kunnen accentueren. Vindingrijke gebruikers zullen zeker nog meer ideeën ontwikkelen en ontdekken met de interne Heatmaster.

Met al deze punten, meer kracht, meer blikvangers en uiterst comfortabel rijgedrag zou je bijna zeggen: waarom alleen maar topklasse, is dat niet al eersteklas?

Technische data:

  • Materiaal: acrylglas/acetaal, messing
  • Kleur: transparant/zwart/koper
  • Aansluitschroefdraad: 2x 1/4 inch en 2x 3/8 inch
  • Afmetingen (L x B x H): 91 x 148 x 84 mm
  • Houder voor 10cm kathode
  • Opening voor 6x 5 mm LED's

RoHS-conformiteit

Leveringsomvang:

  • 1x Alphacool Repack Dual Bayres 5,25" - Rev.2
  • 6x montageschroeven
  • 2x 3/8 inch borgschroeven
  • Inbussleutel

Gevaar:
Door de grote keuze aan behuizingen kunnen er problemen ontstaan bij het plaatsen van de dubbele container. De afmetingen zijn zo gekozen dat de voorzijde volledig afgedicht is en het alleen met aanpassingen mogelijk is om de container binnen te plaatsen.

Let op: Het koperkleurige logo is bedekt met een draagfolie. Om het koper mooi te laten glanzen, hoeft het alleen maar te worden afgepeld.

Opmerking over de kathodes: Wij hebben geconstateerd dat er productietoleranties tot 0,3 mm bestaan voor de kathodes, zelfs voor kathodes uit dezelfde verpakking. Dit kan betekenen dat kathodes niet meteen passen, de opening is namelijk bedoeld om de kathodes in te klemmen zodat je de optiek niet kapot maakt door ze vast te plakken. Deze nulpunt millimeters zijn eenvoudig te corrigeren met schuurpapier en een paar halen over de rand.

Belangrijke opmerking: Houd er rekening mee dat Alphacool International GmbH geen aansprakelijkheid aanvaardt voor schade aan dit product veroorzaakt door het gebruik van andere koelvloeistoffen. Wij willen u erop wijzen dat andere koelvloeistoffen dan remmers vaak alcohol of andere agressieve componenten bevatten die het acetaal aantasten.Gebruik daarom uitsluitend onze Campe Kelvin Catcher.

Dit product is voor u getest
Whitex Mod

Note on application
Please use only in conjunction with clear transparent water cooling fluids. The particles and additives in Pastel liquids can clog and permanently damage water cooling products such as radiators, pumps, coolers and hoses. This can result in voiding the manufacturer's warranty as well.

Verdere links

Jetzt nützliche Details ansehen... meer
Productgegevens
Fabrikant: Alfakoel
Kleur: Zwart
Materiaal: Acryl, Messing, POM
Compatibiliteit met pompen: Voor stromingspompen
Pomp vooraf geïnstalleerd: Nee
Verbinding: G1/4" binnendraad
Vulpoort: G1/4" binnendraad
LED-gaten: Beschikbaar (voor 5 mm LED's)
Containertype: Andere containers
Aantal aansluitingen: 2
Dimensies: 91 x 148 x 84 mm
Vragen en antwoorden... meer
Vragen en antwoorden
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Heb je een vraag?
Een mededeling: Jouw vraag wordt openbaar zichtbaar en kan – naast onze ondersteuning – ook beantwoord worden door een lid van onze community. In uw klantaccount kunt u uw openbaar zichtbare naam en e-mailmeldingen configureren.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Algemene voorwaarden Alphacool Repack Dual Bayres 5.25" - Rev.2"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.